Diensten PoesPas


Katten;
Voor Katten heeft PoesPas een binnen en een buitenverblijf. De katten kunnen zelf kiezen of zij binnen of buiten willen zijn. Doormiddel van een kattenluikje kunnen zij van verblijf wisselen. Het binnenverblijf is helemaal ingericht speciaal voor de katten, met veel ligplekjes, verstop plekken en plankjes aan de muur zodat ze alles vanuit de hoogte kunnen bekijken. Het buitenverlijf heeft mooi en ruim uitzicht over de tuin, waar genoeg te zien valt. Ook in dit verblijf is alles zo ingericht zodat uw kat genoeg plekjes heeft om te luieren. Ook aan speeltjes is gedacht, zodat uw kat lekker kan spelen.

Haal en breng service;
Heeft u geen vervoer of bent u niet in de gelegenheid om uw huisdier zelf te komen brengen of halen? PoesPas kan uw huisdier halen of brengen.

Opvang voor medisch behoevende huisdieren;
Een ziek huisdier, een huisdier die medicijnen nodig heeft of een huisdier die misschien wel dwangvoer of wond verzorging nodig heeft. Het kan allemaal voorkomen. Het kan voor u dan als bezwaarlijk worden ervaren om iemand uit uw omgeving te vragen voor uw huisdier te zorgen, als u dat tijdelijk niet zelf kunt. PoesPas geeft professionele zorg aan uw huisdier, en is in goede handen bij ons.

Door mijn achtergrond als paraveterinair dierenartsassistente, mag en kan ik alle bovengenoemde verzorgende handelingen uitvoeren. Mocht het nodig zijn, schakelen wij uw dierenarts in en kunnen wij ook evt. met uw huisdier naar de dierenarts.


Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.