20-6-2018

de eerste week van juli 2018, wordt de voortuin bij PoesPas klaargemaakt voor de stratenmaker. PoesPas krijgt een eigen oprit mét parkeerplekken om uw huisdier te komen brengen en halen. Onze excuses voor het ongemak en de niet mooie en nette voortuin zoals hij er nu bij staat. Vanaf de derde week van juli 2018 is hier gelukkig niets meer van te zien! En kunnen we dankbaar gebruik maken van een mooie nieuwe voortuin met oprit en parkeergelegenheid. 


25-5-2018

Inmiddels is de grote verbouwing af! De katten maken al optimaal gebruik van het nieuwe verblijf. Wij zijn heel trots op het eindreslutaat! En wij zien onze kattenklanten ook dankbaar gebruik maken van alle verbeteringen.


aantal foto's van de grote verbouwing;

Foto's van het eindresultaat vind u in het fotoboek.


5-9-2017  


Misschien heeft u het al op Facebook gelezen of heeft u het al gehoord dat PoesPas gaat verbouwen. Maar wat gaan wij eigenlijk verbouwen? En wat gaan wij eigenlijk allemaal doen? En wat betekend dat voor u en uw huisdier?

PoesPas heeft nu een kattenkamer in huis en dus in huiselijke sfeer. Een kamer die volledig is ingericht voor de katten. Plankjes, krabpalen, mandjes, speelgoed, kattenbakken en natuurlijk eten en drinken is allemaal aanwezig. In de zomer periode was er zelfs een extra kamer ingericht voor de katten, zodat het niet te druk werd voor de katten in de verblijf ruimtes. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat de katten zich goed voelen tijdens hun verblijf, en dat zij ook de ruimte hebben om te slapen, spelen en rennen en om zich terug te trekken.
Wij zijn natuurlijk super trots en blij dat eigenaren hun huisdier(en) aan PoesPas toevertrouwen tijdens hun afwezigheid! Maar...wij merken dat het te klein wordt in drukke tijden, dat wij nog meer willen bieden aan de katten die bij PoesPas verblijven en dat wij toch ook wel graag een aparte ruimte buitenshuis willen creëren.

Het plan;
Wij beschikken bij/achter ons huis over een ruime garage en ruime carport. Deze ruimtes gaan wij verbouwen tot een mooi en gezellig kattenverblijf. De garage wordt de ''huiskamer'' waar wij net als nu het weer helemaal gaan inrichten waar katten van houden. aangrenzend aan de garage bevind zich nu de carport, deze ruimte wordt een overdekt buitenverblijf met uitzicht over de tuin en weilanden. Door middel van een doorgang met een dichte deur en een kattenluikje worden deze ruimtes met elkaar verbonden. Het buitenverblijf zullen wij gaan inrichten als een ''kattentuin'' met een natuurlijke uitstraling.

De katten kunnen zelf kiezen waar ze willen liggen, lopen, spelen en kijken. Een enorm pluspunt dus dat de katten dan ook een frisse neus kunnen halen en dat zij zich in twee ruimtes kunnen vermaken of lekker vakantie kunnen houden.

Wij hebben er enorm veel zin in! En gaan deze aankomende winter klussen, klussen en nog meer klussen zodat wij 1-1-2018 de deuren kunnen openen.
Dit willen wij dan uiteraard doen met een feestelijke opening!


Wilt u op de hoogte blijven? Volg PoesPas op Facebook waar regelmatig updates van de verbouwing worden gemeld. (klik op het icoontje rechts van de pagina)
Of bekijk de website onder het kopje nieuws waar wij ook updates zullen plaatsen.


Heeft u vragen? Of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met PoesPas.
info@huisdierenopvang-poespas.nl
06-49171580
 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail